Femeia, 49 ani, a ajuns la spital dupa ce a tinut o cura de slabire cu apa, lamaie si bicarbonat. Potrivit medicilor, intestinul gros al acesteia era perforat. Medicii au intervenit chirurgical, operatia fiind aparent reusita, dar acesta s-a stins din viata subit.

Elena Popa este din Judetul Vaslui, acesta internandu-se pe data de 16 septembrie la Spitalul Judetean Vaslui. Femeia acuza dureri abdominale, varsaturi si meteorism. Dr. Croitoru a precizat pentru „Adevarul” ca „Pacienta a precizat in momentul prezentarii in UPU ca urmeaza o cura de slabire cu apa, lamaie si bicarbonat. Dupa ce s-a asigurat tratamentul in urgente, s-a facut radiografie abdominala si s-a decis internarea”.

Dupa 3 zile, doctorii au luat decizia de a o opera. In timpul operatiei, medicii au descoperit problema, victima avand intestinul gros perforat.

„Pacienta prezenta un colon transvers care prezenta perforatie cu peritonita secundara. Se intervine chirurgical, se dreneaza lichidul, se rezolva peritonita. Ulterior, pacienta este internata in ATI. Aici, in urmatoarele zile, pacienta a suferit multiple complicatii, i s-a administrat sange si tratament de specialitate”, a declarat directorul medical de la Spitalul Judetean Vaslui.

Directorul medical al Spitalului Judetean Vaslui a subliniat ca dieta poate fi un factor favorizant al simptomelor pacientei, dieta fiind un factor favorizant pentru ceea ce s-a petrecut.

Pana in prezent, familia victimei nu a facut plangere impotriva conducerii spitalului prin care sa reclame modul in care pacienta a fost ingrijita.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.