Femeia, 49 ani, a ajuns la spital dupa ce a tinut o cura de slabire cu apa, lamaie si bicarbonat. Potrivit medicilor, intestinul gros al acesteia era perforat. Medicii au intervenit chirurgical, operatia fiind aparent reusita, dar acesta s-a stins din viata subit.

Elena Popa este din Judetul Vaslui, acesta internandu-se pe data de 16 septembrie la Spitalul Judetean Vaslui. Femeia acuza dureri abdominale, varsaturi si meteorism. Dr. Croitoru a precizat pentru „Adevarul” ca „Pacienta a precizat in momentul prezentarii in UPU ca urmeaza o cura de slabire cu apa, lamaie si bicarbonat. Dupa ce s-a asigurat tratamentul in urgente, s-a facut radiografie abdominala si s-a decis internarea”.

Dupa 3 zile, doctorii au luat decizia de a o opera. In timpul operatiei, medicii au descoperit problema, victima avand intestinul gros perforat.

„Pacienta prezenta un colon transvers care prezenta perforatie cu peritonita secundara. Se intervine chirurgical, se dreneaza lichidul, se rezolva peritonita. Ulterior, pacienta este internata in ATI. Aici, in urmatoarele zile, pacienta a suferit multiple complicatii, i s-a administrat sange si tratament de specialitate”, a declarat directorul medical de la Spitalul Judetean Vaslui.

Directorul medical al Spitalului Judetean Vaslui a subliniat ca dieta poate fi un factor favorizant al simptomelor pacientei, dieta fiind un factor favorizant pentru ceea ce s-a petrecut.

Pana in prezent, familia victimei nu a facut plangere impotriva conducerii spitalului prin care sa reclame modul in care pacienta a fost ingrijita.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.